Trainingsvideo of voorlichtingsvideo

Je wilt je doelgroep graag wat wijzer maken over een product of dienst aan de hand van een video. Trainingsvideo’s of tutorials zijn hiervoor ideaal! In deze korte video’s wordt helder gecommuniceerd wat de stappen zijn die je kijker moet volgen.

Heb je liever dat je kijker rustig kan kijken naar het filmpje zonder het proces mee te lopen? Misschien is een voorlichtingsfilmpje dan een betere keuze voor jou. Wij helpen jou met het zoeken naar de beste video voor jou doelgroep. Zo krijg je een een video die doet wat hij moet doen: aandacht vasthouden! Dit zorgt dat jouw doelgroep geboeid kijkt naar de boodschap die jij wilt vertellen.

Wij verzorgen de hele productie van concept tot en met de oplevering van de video. We zetten de trainingsvideo online of we leveren hem op een andere manier aan, bijvoorbeeld op DVD.

Omdat iedere videoproductie uniek is, krijg je van ons eerst een helder voorstel met daarin het concept, de planning en een prijsopgave. We staan nu al te popelen om aan de slag te gaan!

Videoproductiehuis