Productieplanning

Als ervaren film- en videoproducenten weten wij hoe belangrijk het is om een goede productieplanning op te stellen. Wij regelen dat alles in orde is voordat er opnames gemaakt worden, hierbij komen een aantal dingen kijken.

Videoproductiehuis

Locatie, acteurs, geluid

Als je opnames gaat maken, is het natuurlijk belangrijk waar dit gebeurd. Als je boeken wilt promoten is een bibliotheek een betere locatie dan een golfbaan, dat spreekt voor zich. Toch komt er meer bij kijken als je een locatie in gedachte hebt. Zo moet er bijvoorbeeld toestemming worden gevraagd aan de eigenaar van het pand of de grond waar jij je bevindt. Ook komt er nog bij kijken of het weer goed is als je buiten filmt en de belichting en dergelijke goed zijn als er binnen wordt opgenomen.

Bij opnames komt simpelweg veel kijken. Als we acteurs nodig hebben gaan we op zoek, mocht je nou zelf iemand kennen die geschikt is voor de rol? Dan stomen wij de ze persoon klaar voor de camera. Moet er in een weide opgenomen worden? Dan komen wij met kaplaarzen. Is de studio toch geschikter voor jouw video? Dan komen wij voorbereid met de juiste uitrusting.