Bedrijfsfilm laten maken

Een filmpje voor je bedrijf zou leuk kunnen zijn. Wij maken er een filmisch geheel van, proberen jouw "why" te achterhalen en vertellen het liefst een verhaal. Dus niet gewoon laten zien wat je doet, maar liever een succesverhaal, of wat jou drijft.

Videoproductiehuis

Een promotionele bedrijfsvideo is vaak de eerste investering in een mediaproductie binnen een bedrijf. Het kan potentiële werknemers inzicht geven als onderdeel van een wervingsvideo of het kan een introductie vormen bij een productdemonstratie video. Een goed uitgevoerd bedrijfsfilm is een multi-inzetbaar bedrijfsinstrument.

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken is een goede manier om snel te laten zien waar je bedrijf voor staat. Het gemak van een video is een service voor je klanten. Toch raakt de ene bedrijfsfilm je recht in je hart terwijl je de andere video wegklikt. Hoe komt dat?

Een oprecht verhaal

Vaak zijn bedrijfsfilms te mooi om waar te zijn. Je ziet bijvoorbeeld alleen maar ultra-knappe mensen of het is allemaal wel heel fantastisch, betaalbaar en betrouwbaar. Het zal wel, too good to be true. Mooie verhalen werken misschien even, maar omdat je aanvoelt dat het niet kán kloppen, verlies je onderweg je publiek.

Wil je een bedrijfsfilm laten maken, houd het dan echt. Waar loopt jouw bedrijf warm voor? Waar ben je goed in en hoe doe je dat dan? En wat hebben je klanten daar nou eigenlijk aan? Als we dat samen kunnen laten zien aan jouw klanten, in een sfeer die past bij het karakter van je bedrijf, dán werkt een videoproductie.

Je klanten weten nu binnen een paar seconden wat ze van jou mogen verwachten en wat niet. En als het precies zo uitpakt als ze hadden gedacht, dan kunnen ze zelf concluderen dat je betrouwbaar bent. En dat is dan weer een stuk betrouwbaarder dan je klant op het hart drukken dat je betrouwbaar bent.

Videoproductiehuis